Nieuwsbrief

Teken nu in op onze nieuwsbrief. Met in het seizoen adviezen, tips en aanbiedingen. Het kost niets en u kunt in iedere nieuwsbrief weer afmelden.

Projecten

 • Voor bedrijven en instellingen:

 • Ook binnen uw organisatie is het betrekken van de (school-)jeugd bij onderwerpen als natuur, milieu, voedsel en voeding, water en energie vast en zeker een thema.

  Natuurlijk zijn er mogelijkheden om via OnzeNatuur.nl aandacht te besteden aan doelstellingen, initiatieven en/of producten van uw organisatie. Als u de schooljeugd wilt bereiken: hier is een nieuwe mogelijkheid. Uw nieuwe initiatieven kunnen worden belicht, uw producten kunnen onder de aandacht worden gebracht en er kan verwezen worden naar uw site.

  Binnen de nieuwsbrieven is er ook ruimte voor regionale projecten, bijv. op plaatselijk, gemeentelijk of provinciaal niveau. Wij verzorgen desgewenst ook passende redactionele ondersteuning. We verwijzen door naar uw producten en sites en zorgen dat er in de nieuwsbrieven eventueel systematisch aandacht is voor uw thema’s.

  Ga met ons in overleg en laat ons weten wat u graag in het basisonderwijs onder de aandacht wilt brengen. We overleggen graag met u en zoeken samen naar een voor alle partijen aantrekkelijke en betaalbare oplossing.

 • Voor scholen:

 • Tuingereedschap We ondersteunen u bij het opzetten van een projectplan om tot een schooltuin te komen. Moet het geheel op eigen kracht? Is samenwerking met een Gemeente of woningstichting mogelijk? Is er vlakbij een volkstuinvereniging actief? We zoeken met u naar de (ook: subsidie-) mogelijkheden.

 • Voor bijzondere instellingen:

 • Bij uw kinderboerderij, museum of kasteel een kleutertuin, of een historische groenten en kruidentuin aanleggen om gericht meer bezoekers te trekken? We zijn er voor advies, de concrete plannen en de cursus voor uw medewerkers. In die plannen meteen ook nieuwe artikelen meenemen voor uw winkel? Dat kan!

  Binnen uw instelling een overdekte kleine demonstratietuin (of meer) inrichten? Wellicht dat een reeks vierkantemetertuinen een goede oplossing biedt. We kunnen advies geven en bij de levering van de materialen bemiddelen.

 • Kortom:

 • Laat ons de wensen horen en we denken creatief en projectmatig met u mee. Een oriënterend gesprek is altijd vrijblijvend.