Nieuwsbrief

Teken nu in op onze nieuwsbrief. Met in het seizoen adviezen, tips en aanbiedingen. Het kost niets en u kunt in iedere nieuwsbrief weer afmelden.

Producten

Als u als organisatie materialen voor (basis-)scholen beschikbaar hebt, of wilt laten ontwikkelen: overleg met ons. Zowel bij ontwikkeling als distrubutie kunnen we u van dienst zijn.

Natuurlijk zijn er via de websites bij ons al de nodige zadenpakketten te koop. Op de diverse websites beschrijven we die zorgvuldig samengestelde pakketten. Ze zijn in onze webwinkel bij elkaar gebracht.

Zadenpakketten Overleg met ons als u in hoge aantallen verpakkingen van onze producten nodig hebt. We houden graag rekening met uw specifieke wensen. Ook de prijsstelling zal - bij hogere aantallen - vaak wel aangepast kunnen worden. Vaak in een hele vriendelijke richting.

Denk ook eens aan acties waarbij schoolkinderen zakjes zaden meekrijgen voor een eigen tuintje thuis, of juist om te verkopen voor het goede doel. Zo stimuleert u de groenbeleving op een hele aardige manier.

Als u als school of bedrijf bij een mailing eens een bijzondere attentie wilt meesturen: overleg eens. Een groengift kost vaak weinig en heeft een zeer hoge attentiewaarde. Maanden later heeft men het er nog over...

Desgewenst bemiddelen wij ook graag bij de ontwikkeling, aanschaf of distributie van andere materialen, voor zover die passen bij onze activiteiten.