Nieuwsbrief

Teken nu in op onze nieuwsbrief. Met in het seizoen adviezen, tips en aanbiedingen. Het kost niets en u kunt in iedere nieuwsbrief weer afmelden.

Contact / Overleg

Een frisse blik op groenbeleving

Groenbeleving.nl is een initiatief van Stichting Visiria in Twisk, een organisatie die o.a. landelijk werkt als NME-organisatie.

Doel is om de natuurbeleving bij jonge kinderen te stimuleren.

Op dit gebied zoeken we graag samenwerking met anderen. We wisselen informatie uit en staan open voor opdrachten die te maken hebben met natuureducatie, water, energie, voeding, voedel, gezondheid en aanverwante thema's.

Op deze website is een aantal mogelijkheden beschreven. Als dat aanspreekt: laat het ons weten. We gaan graag met u in gesprek!

Wilt u nu meteen binnen uw organisatie overleg en samenwerking met ons aan de orde stellen? Prachtig. Open de onderstaande pdf en u hebt een aantal hoofdlijnen samengevat. Daar kunt u wellicht intern vlot mee verder.

Samenwerking - pdf

Gebruik van onze sites en de informatie is gratis. Citeren van kleine stukjes tekst mag, mits met bronvermelding.

Wij hebben naar onze indruk goede afspraken gemaakt voor gebruik van teksten, foto’s etc. op de diverse websites. Bij sommige foto's heeft de maker specifieke eisen gesteld aan het gebruik ervan. U kunt in die gevallen via de foto's doorklikken naar de site waar meer informatie over de maker en de gebruiksrechten te vinden is. Mocht u toch menen onjuistheden / onzorgvuldigheden te signaleren: reageer dan even!

Uiteraard ontvangen we graag bijdragen van u als gebruiker van deze sites. Hebt u foto's of teksten voor deze sites? Laat het ons weten. We plaatsen ze graag.

Natuurlijk kost de ontwikkeling van de sites en het onderhoud daarvan geld. Steun is welkom en we zijn onze sponsors zeer erkentelijk.

Uitwisseling van banners en verwijzingen op sites: we overleggen graag met u over de mogelijkheden.

Contactinformatie:
Stichting Visiria - Projectbureau Groenbeleving
Fostedina 2
1676 EA Twisk
Telefoon: 0227 542464
E-mail: meedoen @ Groenbeleving.nl
Website: www.Groenbeleving.nl